Búcsú a Kuckótól - üdvözlet az Újnak!

Kezdhetném, hogy nehéz szívvel… pedig nem! Az elengedés kötelező fázisain - igen, a síráson is - röpke negyven percben átsuhanva született meg a döntés: megválok a Jóga Kuckótól.

Hálás vagyok mindenkinek, aki a Kuckó létrejöttében és fenntartásában közreműködött – elsősorban Nektek, a velem együtt tornázó, jógázó, új formákat kipróbáló látogatóimnak. Emlékeztek, amikor világító kar-és bokaszalagokkal jógáztunk a sötétben? Vagy amikor ászana szobor-csoportot építettünk magunkból az improvizációs órán? Milyen jó volt relaxálni a hangfürdőben vagy épp repülni a selyemben… Mindez Veletek volt teljes.

Szerettem a hely szellemét, a padlón nyújtózó reggeli napsugarat, a se túl meleg - se túl hideg alagsori klímát, de legfőképpen a közös teázásokat és az óra végi mosolyokat!

Kiegyensúlyozó energiákból, napfényből, körbeülős-teázós élményekből és felszabadult nevetésből ezután sem lesz hiány! Kicsit más tematikával, izgalmas újdonságokkal és jóval tágasabb térben várlak majd Benneteket – a Siva-kép például már az új helyén uralja a közösségi teret. Többet egyelőre ha akarnék se tudnék mondani, mert a projekt a minden változhat minden pillanatban energiájában lubickolva jelen pillanatban is formálódik.

…viszont addig sem kell nélkülöznötök a rendszeres órákat! A termi csoportos órák a Budapesti Művelődési Központba (BMK) költöznek (nem fogtok csalódni – de erről majd külön), emellett továbbra is marad az online óra lehetősége, és amíg az időjárás engedi, szabadtéri órák színesítik az órarendet. Az órákra való bejelentkezés metódusa nem változik (reayoga.hu/orarend).

Tartsatok velem a változásban is, ahogy eddig is tettétek! Ha nem is mindig, minden apró részletében, ám összességében kifejezetten élvezem az áramlást, amiben vagyok, és azon igyekszem, hogy ebből az örömből Felétek is közvetíteni tudjak.

Hát ezért nem vagyok szomorú, hogy nincs többé Kuckó. Mert a fókuszom már az Újon van. Filmes frázissal élve: to be continued…

Írj, ha kérdésed, kérésed van!

Minden jog fenntartva! © Rea Yoga
Honlap: blaho.hu