Több mint jóga

Elvonulás Horvátországban 2024. június 1-től 8-ig

Az elvonulás témája: Nem vagy azonos a problémáiddal - Fókuszálj Önmagadra!

Helyszín: Horvátország - Hvar sziget - Vrboska

Időtartam: 1 hét

Leírás: Egyre tudatosabbak vagyunk. Egyre többet tudunk magunkról, s az elakadásainkról. Dolgozunk rajtuk, mert meg akarunk felelni. Rosszabb esetben másoknak, jobb esetben „csak” saját magunknak. És közben mire fókuszálunk folyamatosan? A problémáinkra.

Ezen az elvonuláson végre nem a problémák lesznek előtérben! És nem azért, mert eltereljük őket (pl: alkohollal vagy egyéb tudatmódosító szerekkel).

Ezen az elvonuláson megfordítjuk hozzáállásunkat, és arra koncentrálunk, ami működik. Ami jólesik. Amiben az áramlást (flow élményt) éljük meg. Közben talán -mintegy mellékesen- néhány probléma is elillan...

Első lépésként egy csoda helyre utazunk. Itt nyugalom van, a szállásunk mellett illatosan zöldellő erdő, az erdőn túl a zegzugos parti sétány a tenger ezerszínű kékjével.

Minden reggel jógázunk. Hol a megtartott póz fölötti sikerélménnyel, hol a kilazult test(rész), hol pedig az ellazult elme fölötti jóleső érzéssel.

Napközben kirándulunk, felfedezzük a sziget élettel teli és egészen csendes részeit is, vagy csak élvezzük a nap sugarait és a tenger hűsítő hullámait – kinek-kinek kedve szerint.

Esténként hagyjuk magunkat belefeledkezni a közös játékba, alkotásba vagy éneklésbe.

Önszerető elvonulásunkon széles eszköztár segít majd abban, hogy /újra/felfedezhessük saját magunkat és belső kincseinket:

  • jóga – a mozgás és az önkifejezés felszabadító erejéért
  • relaxáció-meditáció – a fecsegő elme mögött rejlő csend energiájának megtapasztalásáért
  • közös éneklés és/vagy dobolás – az együtt keltett hangok rezgésének gyógyító hatásáért
  • családállítás – megengedéssel a még szabadabb működésért
  • OH kártya – a saját erőforrások tudatosításáért
  • alkotó műhely – a kreatív energiák felélesztéséért

A programokat tartja:

Ez az elvonulás teljes mértékben Rólad szól! A programokat úgy állítottuk össze, hogy jóleső érzéssel vehess részt rajtuk és feltöltődhess általuk. Épp ezért semmi sem kötelező.*

Részvételi díjak és előfoglalási kedvezmény: 

A programok díja előfoglalási kedvezménnyel 75 000,- Ft (a helyedet 30 000,- Ft foglaló befizetésével tudod biztosítani). Az előfoglalási kedvezmény 2024. április 30-ig érvényes.

*Kérlek, vedd figyelembe, hogy a programok díja csomagként értelmezendő, különbontani a fel nem használt részek érdekében sajnos nem tudjuk!

A szállás díja: 154 EUR, mely a helyszínen fizetendő.

Útiköltség: üzemanyag+autópálya díjak+komp: kb. 30 000,- Ft/fő (telekocsival)

Étkezés: egyénileg (a szálláson van felszerelt konyha; a közelben szupermarket illetve éttermek is)

Indulásunk előtt lesz lehetőség találkozni a csoporttal és megismerni egymást, hogy időben lehessen szervezkedni a szobatárssal, telekocsikkal kapcsolatban.

Érdeklődni/jelentkezni az elvonulásra az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 20-as 974 9956-os számon lehet.

Szökj el velünk a nyárba és érezd jól magad! 

Örömmel várunk!

Írj, ha kérdésed, kérésed van!

Minden jog fenntartva! © Rea Yoga
Honlap: blaho.hu